Maak de zomer subliem

Bactecal D
VERPAKKING :
10 caps. / 20 caps. / 60 caps. / 90 caps. 
builk = 1e verdediging | builk = 1e verdediging | builk = 1e verdediging | builk = 1e verdediging |

Breng
je darmflora
terug in
evenwicht

Ontdek hoe je darmflora
werken

Darmflora, ook wel microbiota genaamd, zijn het geheel van liefst 100.000 miljard micro-organismen in ons darmstelsel. Ze zijn essentieel voor onze gezondheid, want ze spelen een belangrijke rol in onze weerstand. Meer zelfs: 70% van ons immuunsysteem bevindt zich in onze darmen. Concreet helpen de microbiota in de darmen ons te beschermen tegen ziekteverwekkers doordat ze zich aan het darmslijmvlies hechten. Zo vormen ze samen een barrière en voorkomen ze dat de darm gekoloniseerd wordt door ziekteverwekkende micro-organismen.

Wist je dat de darmen onze eerste verdediging zijn, aangezien 70% van je immuunsysteem zich in je darmen bevindt?

Onze darmen bevatten goede bacteriën (darmflora) die bijdragen aan de goede werking van ons immuunsysteem. Wanneer die flora dus verstoord raken, heeft dat gevolgen voor ons lichaam. Waardoor een sublieme zomer op een sisser dreigt uit te lopen, omdat we heel wat nieuwe culinaire ervaringen opdoen en ten volle leven, maar ons lichaam er niet klaar voor is.

Waarom ook Bactecal D in de zomer?

Waarom ook Bactecal D in de zomer?

Omdat je deze zomer ten volle wil reizen, het onbekende verkennen, nieuwe smaken ontdekken … Maar dan met een lichaam dat er helemaal klaar voor is, optimaal beschermd. Want vele verschillende culinaire gerechten proeven die je niet gewoon bent, dat kan een negatief effect hebben op je immuunsysteem.

Met Bactecal D, een combinatie van onder meer 18 miljard endogene bacteriën en vitamine D3, start je optimaal beschermd aan die ontdekkingstocht.

Welke risico’s brengt de zomer?

In de zomer raken je darmflora vaker verstoord, die ook veel meer aanwezig zijn. De probiotica van Bactecal D helpen om jouw darmflora weer in evenwicht te brengen, zodat je uit je zomer haalt wat erin zit!